Slik blir årets TV-aksjon i Tysvær

Direktesending med quiz, bøssestands, Vipps, Spleis og auksjon. Det jobbes på, for å nå frem for en god sak i kommunen.

Torsdag 19. oktober kl. 19.00 arrangerer derfor Tysvær frivilligsentral, TV-aksjonskomitèen i kommunen og Tysvær Bygdeblad digital direktesending med quiz.

Kahoot-quiz og Muddy Young

Arrangementet passer for de fleste aldersgrupper og kan sees hjemmefra. Her blir det Kahoot-quiz med Cato Thorsen som alle kan delta på, og underholdning med Muddy Young.

«Vi er kjempeglad for at quizmester Cato Thorsen sa ja til å "donere" ikke bare én, men to-tre korte og kjekke quizer, i løpet av sendingen. Med andre ord, hvis det ikke går så bra på den første, så kan du alltids prøve igjen på den neste.»

Det forteller kommunikasjonskonsulent i Tysvær kommune, Iris Elin Ullvang, som arrangerer live-sendingen på vegne av Frivilligsentralen.

«I tillegg var Muddy Young ikke vonde å be om gjeste studio og "donere" en sang til formålet, snarere tvert imot. Dette blir gøy og vi håper folk vil nytte seg muligheten til litt kjekke underholdning for et veldig godt formål,» sier Ullvang, som for anledningen også vil være kveldens programleder.

- Helt gratis

Det vil også bli innslag med både avtroppende ordfører Sigmund Lier og påtroppende ordfører Monika Lindanger som har rolle som nestleder for TV-aksjonen i Tysvær. Samt varaordfører og TV-aksjonsleder lokalt, Sven Ivar Dybdal.

Arrangementet og quizen er helt gratis å delta på, men arrangørene håper at folk ønsker å benytte seg av muligheten til å donere et valgfritt beløp på Vipps til 2133 eller Spleis, link her.

Link til arrangementet blir lagt ut på Tysvær Bygdeblad sine nettsider en liten stund før start, samt på Facebook-arrangementet som du kan finne via Tysvær frivilligsentral sine Facebook-sider.

Direkte-link til Facebook-arrangementet finner du her.

Auksjonerer bort konsert

Tysvær blandakor har også kommet med et flott bidrag. De auksjonerer bort en minikonsert med koret, som både bedrifter, lag, foreninger og privatpersoner kan by på. Ønsker du å by kan du finne mer informasjon her: Informasjon om auksjon til inntekt for TV-aksjonen

Årets TV-aksjon er til inntekt for Redd barna, og går til å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt. Pengene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og Norge.

Tysvær kommune har i år altså gått for en digital variant av TV-aksjonen, men ønsker du å gi kontanter fins det muligheter.

Det er satt opp fysiske bøsser på diverse steder, som ved servicetorget på rådhuset, biblioteket og bestastova på Tysværtunet kulturhus, Haugesund Sparebank på Aksdal senteret, samt dagsenteret i Nedstrand. Bøssene blir stående ut torsdag 19. oktober.

I år får du derfor ikke bøsse på døren 22. oktober, men vil kunne donere via Vipps eller Spleis, enten i forkant eller på selve dagen.

2024 © Tysvær Frivilligsentral